Рекламно Студио Ангелковски нуди широк спектар на услуги зависно од вашите потреби и буџет.

Поседуваме високо-квалитетен и искусен кадар како и најсовремени алати за врвна изработка на разни типови на сите видови на светлосни реклами, рекламни паноа, тотеми и холдери.

Исто така вршиме брендирање на возила , излози , штампање на церади , внатрешно брендирање на ѕидови со ПВЦ штампана фолија на деловни и приватни објекти од секаков тип и големина.

За поголем квалитет на обработка поседуваме машини од типот ЦНЦ , ласер машина , разни други машини за обработка на пластика , латекс HP еколошки штампач со најдобар квалитет на штампа , рунд машина , апкант, разни циркулари , разни апарати за варење на метална и алуминиумска браварија ...

Како доказ за нашето долгогодишно искуство кликнете на "клиенти", разгледајте ги нашите досегашни изработки и уверете се во нивниот квалитет.